سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از جمله دشمن ترینِ آفریدگان نزد خدا، کسی است که ایمان آورده و سپس کفر ورزیده است . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
چهارشنبه 90 آذر 9 , ساعت 6:13 عصر

حضرت رقیه(س) اگرچه در محرم الحرام سال 60 هجری فقط سه سال داشته، اما جلوه تابناکی از شکوه و عظمت حماسه عاشوراست.

روز سوم محرم الحرام به نام حضرت رقیه(س) طفل سه ساله امام حسین(ع) نامگذاری شده است که با ولادت آن حضرت(س) در سال 57 هجری قمری، خانه امام حسین(ع) گرمای تازه ای یافت.

حضرت رقیه(س) در اوان کودکی، مادر خود را از دست داد و در دامان عمه اش حضرت زینب(س) تربیت شد و در سال 60 هجری قمری ، حضرت رقیه(س) به همراه کاروان حسینی راهی کربلا شد.

رقیه(س) جلوه دیگری از شکوه و عظمت حماسه عاشوراست و حضور این کودک خردسال در متن نهضت سرخ حسینی، بی هیچ شک و شبهه ‌ای اتفاقی ساده و ناچیز نبوده است، چنانکه هر یک از کسانی که در واقعه نینوا حضور داشته اند، چون نیک بنگریم، حامل پیامی شگرف و شگفت بوده‌اند.

پس از واقعه جانسوز عاشورا، کاروان اسرا به همراه سرهای مطهر شهدا ابتدا به کوفه و سپس به شام حرکت کرد و پس از ورود اهل بیت امام حسین(ع) به شام، آنها را در خرابه ای نزدیک کاخ یزید ملعون جای دادند.

سختیهای بسیار خرابه شام، حضرت رقیه(س) را به شدت آزرده بود و یکسره بهانه پدر را می گرفت؛ یزید بن معاویه(لعنه الله علیه) دستور داد سر پدر را برای او ببرند.

بانو رقیه(س) سر پدر را به دامان گرفت و درد دلها با سر بریده پدر کرد تا سرانجام جان به جان آفرین تسلیم کرده و در همانجا غریبانه به خاک سپرده شد.

به راستی تصور این مصیبت که کودکی تنها با سه سال سن، با غم بی مادری، فراق پدر و تحمل آن همه مصیبت جانگداز که بازهم مورد آزار و اذیت قرار می گیرد، قلب هر موجودی را به درد می آورد.

علاقه خاص شیعیان به شهید سه ساله نهضت سرخ عاشورا

خردسالی این دختر و عواطفی که نام، یاد، کیفیت جان باختن و مدفن او برمی انگیزد، شگفت است و به همین دلیل، شیعیان به این طفل سه ساله نهضت سرخ عاشورا علاقه خاصی دارند.

محل دفن او کنار یک بازارچه قدیمی و با فاصله از مسجد اموی در دمشق قرار دارد و چندین بار تعمیر شده است؛ آخرین تعمیر و توسعه در سال 1364 شمسی از سوی جمهوری اسلامی ایران آغاز شده و پس از چند سال به پایان رسید.

اینک حرمی بزرگ و باشکوه برای آن دختر خردسال بزرگوار وجود دارد که زیارتگاه دوستداران اهل بیت است.

امروزه مرقد مطهر نازدانه اباعبدالله الحسین(ع) در شهر شام کشور سوریه به صورت بارگاهی عظیم و آبرومند برای زیارت مشتاقان اهل بیت پیامبر(ص) درآمده است و همه روزه هزاران نفر عاشق، آن عزیز را زیارت می کنند.

رقیه(س) برهان مظلومیت عترت پاک پیامبر(ص)

رقیه(س) برهان بزرگی بر حقانیت قیام امام حسین(ع) و مظلومیت عترت پاک پیامبر(ص) بوده و تنها کسی است که می ‌تواند چنین به مبارزه و مقابله با ستم برخیزد و حرکتش مقصدی الهی داشته باشد.

رقیه(س) برهان بزرگی برای رسوایی سیاهکارانی است که داعیه جانشینی رسول خدا(ص) را سر دادند.

رقیه(س) برهان بزرگ دیگری است برای آنکه اوج توحش و سنگدلی دژخیمان دستگاه بنی ‌امیه برای همیشه تاریخ اثبات شود.

رقیه(س) فاتح شام و سفیر بزرگ عاشورا در سرزمین کربلاست، رقیه(س) برهان بزرگی است بر این حقیقت بزرگ که حق بر باطل پیروز خواهد شد.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ